eKansio – Se mistä meidät tunnetaan

Yrityksemme

Kaikki alkoi siitä, kun kehittämämme työkalu eKansio mullisti räätälöityjen ohjelmistojen kehitystyön. Sen avulla yksilöllisten ohjelmistojen luominen onnistui merkittävästi nopeammin kuin mihin oli aikaisemmin totuttu. Tällä tiellä olemme edelleen.

Matkan varrella ohjelmistomme ja yrityksemme ovat kehittyneet vastaamaan yhä paremmin ja joustavammin erilaisiin tarpeisiin. Luotamme edelleen eKansion voimaan. Se on niin iso osa identiteettiämme, että toimii myös yrityksemme nimenä.

Me ihmiset toiminnan takana

Aivan kuten ohjelmistomme, olemme mekin kaikki yksilöitä.  Haluamme oppia erilaisuudesta ja hyödyntää sitä avoimesti toiminnassamme. Toimimme parhaiten yhdessä yksilöinä. Ammennamme uusia näkökulmia toisiltamme ja asiakkailtamme, ja opimme koko ajan uutta.

Olemme turvallinen työyhteisö. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Arjessamme näkyy elämä ja sen monet eri sävyt. Haluamme, että sinulla on hyvä olla niin työpaikalla kuin työn ulkopuolella. Meillä ei tarvitse esittää. Meillä ei tarvitse päteä. Emme ole harmaita. Emme mustavalkoisia. Olemme kaikki erilaisia ja juuri se tekee meistä meidät.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ekansio.fi

eKansio Ville Käpylä

Ville Käpylä

Myynti- ja projektipäällikkö

Olen aina viihtynyt numeroiden parissa ja erilaiset matemaattiset pulmat ovat yksi mielenkiinnon kohteeni. Työssäni pääsen hyödyntämään usein päättelykykyä ja ratkomaan asiakkaiden toiveita ohjelmalliseen muotoon.  Parhaimmillani olen toimintojen visioinnissa ja mahdollistamisessa. Välillä solmut aukeaa, kun pallottelee ajatuksia pingistä pelaamalla.

Kun työt jää taka-alalle, olen usein mökkeilemässä. Viihdyn myös luonnossa retkeillen ja kalastellen.

Antti Karttunen

Toimitusjohtaja, osakas

Reilu kaksi vuosikymmentä yrittäjänä on antanut minulle erinomaisen näkemyksen PK-yritysten erilaisista liiketoiminnoista ja miten tietojärjestelmillä voidaan kehittää yritysten toimintaa. Nautin ihmisten kanssa tekemisestä ja haluan panostaa hyvään yhdessä tekemisen meininkiin. Ohjelmistojen kehittämisessä ihmiset ovat minulle tärkeässä roolissa on se sitten kehitystiimissä, asiakkaana tai järjestelmän loppukäyttäjänä.

Vapaa-ajallani teen nahkatöitä, silloin kun käsi ei ole kipsissä skeittaamisen jäljiltä.

Tuomas Vihavainen

Projektipäällikkö, osakas

Olen eKansion jokapaikan höylä. Työtehtäväni ovat vaihdelleet myynnistä asiakaspalveluun ja koodaamiseen. Nykyisin toimin enimmäkseen asiakasrajapinnassa määrittely- ja ohjelmointitehtävissä. Olen aina ollut kiinnostunut ongelmanratkaisusta, ja pitkän eKansiokokemukseni ansiosta hahmotan hyvin asiakkaiden erilaisia ongelmia.

Töiden ulkopuolella aikani kuluu perheen kanssa sekä pyöräillen ja retkeillen, parhaimmillaan näitä kaikkia yhdistellen.

Kalle Lievejärvi

Ohjelmistoasiantuntija, osakas

Tutustuin ohjelmointiin, kun arkkitehtuuriopintojen ohessa tutustuin kotisivujen tekemiseen. Sittemmin ohjelmointi vei mukanaan ja olen toteuttanut arkkitehtuuria ohjelmoinnin kautta. Olen järjestellyt elementtejä ja luonut viihtyisiä ympäristöjä, joissa ihmiset voivat suorittaa päivittäisiä tehtäviään.

Töiden ulkopuolella aika menee viiden lapsen perheen kanssa touhuamiseen. Aina kun mahdollista veistelen puutöitä autotalliverstaalla.

Minna Kortepuro

Ohjelmistoasiantuntija

20+ vuotta ohjelmistosuunnittelijana toiminnanohjausjärjestelmien parissa työskenneltyäni en voisi kuvitellakaan tekeväni mitään muuta. Loogisena ihmisenä nautin koodin ehdottomuudesta ja siitä, kuinka pienistä palasista koostuu suuremmat kokonaisuudet.

Töiden ulkopuolella kulutan aikani kuntosalilla, lenkkeillessä, bänditreeneissä tai pleikkarin ääressä.

Sami-Santeri Svensk

Ohjelmistoasiantuntija

Olen erikoistunut frontend-kehittämiseen, sillä toimivat käyttöliittymät ja sujuva käytettävyys ovat minulle tärkeitä. Silloin kun en ole luomassa uusia Vue-komponentteja, minut voi löytää tekemästä integraatioita tai pohtimasta tietomalleja.

Kun läppäri menee kiinni, harrastan liikuntaa, seuraan urheilua ja luen kirjoja.

Vapaana oleva työpiste

Olisiko tässä sinun paikkasi?

Projektipäällikkö

Sytytkö monipuolisista projekteista ja asiakkaiden auttamisesta? 

Meillä pääset toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja auttamaan asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivat ja toimivat ratkaisut.

Etsimme joukkoomme tekijää, jolla pysyy kokonaisuus hallinnassa ja joka osaa huomioida asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Meille tyytyväiset asiakkaat ovat toiminnan lähtökohtana. Töitä tehdään ammattitaidolla ja kuitenkin sopiva pilke silmäkulmassa.

Olisitko sinä yksi meistä? Ilmianna itsesi.
Antti odottaa jo innolla yhteydenottoasi.

Ota yhteyttä

Antti auttaa mielellään ja kertoo lisää toiminnastamme ja monipuolisista mahdollisuuksista.

Antti Karttunen

etunimi.sukunimi@ekansio.fi

Jätä Antille yhteydenottopyyntö